musik tarling

Punten.........priben kabare wong dermayu kabeh ? Puasane lancar bli ? Mudah-mudahan sing pada kuat iman lan islame supaya pada tutug megenge.eh priben ya kabare sedulur sing lagi pada ngrantau ning perantauan ? duh,mudah-mudahan pada waras weluya jati-jati temu weluya bae ya.tapi kabare ana sing ora mudik taun kien??? duh melase ya??!!kuwayang kangene karo kampung halaman ya ?
Eh,sedulur....Priben lamun kita due usulan mengkenen....Sekien akeh sedulur kita sing pada ora mudik meng tanah dermayu. Nah,itung-itung kanggo nglelipur lara lan pengobat rindu ning kampung halaman priben lamunan kita pada ngirimaken lagu-lagu tarling ning kene???!!!!
Ayu gah arep sapa maning sing melasi lamun dudu sedulur dewek.Ya iya ningaaaaaaaaaan.

Matur kesuwun sederenge.

Comments :

2 komentar to “musik tarling”
indramayu_ayu mengatakan...
on 

yup,oke-oke bae,wa!tapi priben carane??????!!!!!

Akhmad fauzi,S.Kom mengatakan...
on 

Segera hadir : www.musiktarling.com selamat menikmati lagu lagu tarling persembahan dari 89,9 jangkar fm kandanghaur indramayu